Over VN75

In 1945 ondertekenden tientallen landen het Handvest van de Verenigde Naties. De belangrijkste internationale organisatie werd geboren. In 2020 staan we stil bij vijfenzeventig jaar Verenigde Naties.

Op deze website zijn alle evenementen rondom de viering van vijfenzeventig jaar VN te vinden. Van lezing tot wandeltocht, en van tentoonstelling tot ceremonie: alles rondom de herdenking en viering van VN75 zal op deze kalender te vinden zijn.

Deze website wordt onderhouden door de Nederlandse Vereniging voor de Verenigde Naties. Voor vragen èn evenemententips, neem contact op met info@nvvn.nl

Sponsors en Partners

Achmea

Het is de bedoeling dat we met de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de wereld in 2030 een betere plek hebben gemaakt. Voor het realiseren van deze doelen ligt er een belangrijke rol voor het bedrijfsleven. Voor Achmea is dit een logische verantwoordelijkheid, die past bij wie en wat we zijn. We komen voort uit een rijke coöperatieve traditie waarin waarde voor de klant en de samenleving altijd hand in hand zijn gegaan. Achmea is gebouwd op maatschappelijke betrokkenheid en solidariteit. Het is onze reden van bestaan. En nu misschien wel actueler dan ooit, als je ziet voor welke uitdagingen de wereld staat. We hebben wel een keuze gemaakt voor SDG’s waarop we ons met name willen richten. Uit de 17 SDG’s hebben we gekozen voor: goede gezondheid en welzijn (3), duurzame steden en gemeenschappen (11) & klimaatactie (13). Deze drie duurzame ontwikkelingsdoelen, sturen ons duurzaamheidsbeleid. Dat betekent dat we diensten en verzekeringen ontwikkelen die aan het behalen van één of meerdere van deze doelen bijdragen. Het betekent ook dat we onze beleggingsportefeuilles steeds duurzamer maken en dat we de ambitie hebben om in 2030 in onze eigen bedrijfsvoering klimaatneutraal (CO₂-neutraal) te zijn.

 

Exposize

Meedoen met de viering? We staan altijd open voor ideeën en we werken graag met zo veel mogelijk partners samen. 

Om ook in uw gemeente VN75 onder de aandacht te brengen kunt u tevens VN-vlaggen bestellen. Vlaggenfabrikant Faber sponsort de NVVN, en de vlaggenproducent de heer van Keulen van Faber van Exposize biedt speciaal voor de VN 75 viering een gunstig tarief aan (zie Fixed Price).

Prijzen zijn excl. 21% btw en vrachtkosten (afhankelijk van aantal) en  zijn te bestellen via info@nvvn.nl

Maatvoering Normale Prijs Fixed Price
100x150cm (vlaggenstok aan de gevel) EUR   32,70/stuk EUR 24,50/stuk
150x225cm (vlaggenmast 6/7 meter) EUR   78,40/stuk EUR 58,75/stuk
200x300cm (vlaggenmast 8/9 meter) EUR 117,00/stuk EUR 87,75/stuk